Uw organisatie in de huidige economie

In de huidige economische marktomstandigheden staan niet meer alleen de aandeelhoudersbelangen centraal, maar vooral verantwoordelijkheid, duurzaamheid, menselijkheid en authenticiteit. Het is onze overtuiging dat dit meer en meer de toekomstige pijlers van ons bestaan gaan vormen.

Duurzame resultaten

De diensten van Acantis zijn gericht op het verbeteren van de bewustwording, doorzettingsvermogen, talent, vertrouwen, plezier en samenwerking met als doel het verbeteren van duurzame resultaten/winst.

'Harde' en 'zachte' bedrijfsvoering

Het unieke aan een mogelijke samenwerking met Acantis, is de werkwijze van Acantis: Een combinatie van het behalen van meetbare resultaten waarin de 'harde' en 'zachte' kanten van bedrijfsvoering gecombineerd worden.
Door altijd op twee pijlers te werken: de organisatiepijler en de (intrinsieke) motivatiepijler waarbij het succes bepaald wordt door heldere en duidelijke (financiƫle) resultaten.

Mensen zien zich in dit hele proces als individu centraal staan: in wie ze zijn en wat ze doen en ze van daaruit de stap te laten maken naar het kiezen van een plek die bijdraagt tot gezamenlijk succes. Mensen presteren het beste als zij trots zijn op elkaar, op de producten en diensten en op de klanten die ze mogen helpen.

Concrete resultaten

Voorbeeld: een concrete referentie van Acantis laat zien hoe dit kan werken voor u.  Vanuit de interim management opdracht is de commerciĆ«le strategie verandert van focus sales naar accountmanagement en is tegelijkertijd gewerkt aan de intrinsieke motivatie van de individuele professionals. Na 18 maanden zijn de resultaten structureel verbeterd en is er na 7 jaar weer winst gemaakt door deze ICT dienstverlener.

Acantis B.V.  -  Postbus 709  -  3700 SA Zeist  -  030 12 34 567    -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  Algemene Voorwaarden Acantis